top of page
178055009_2905983846339263_2178515649144910742_n.jpg

Aura Air

Η Aura Air είναι το πρώτο, όλα-σε-ένα σύστημα καθαρισμού, απολύμανσης και παρακολούθησης ποιότητας αέρα, που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία κλινικές δοκιμές που σχετίζονται ειδικά με την αποτελεσματικότητά του κατά του COVID-19.

το πιο ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού
& διαχείρισης ποιότητας αέρα

γιατί Aura Air
Aura_Air_26.jpg

πέρνα το ποντίκι

πώς βελτιώνει
την ποιότητα
του αέρα

1.  Ο αέρας απορροφάται πρώτα μέσα από το προ-φίλτρο για να αφαιρέσει τα μεγαλύτερα μόρια της αερομεταφερόμενης σκόνης. Ο ανεμιστήρας νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται έχει CADR 206CFM (350m3/ώρα), καλύτερος από πολλές, πολύ μεγαλύτερες επιδαπέδιες μονάδες.


2.  Ο αέρας μετά περνά μέσα από το φίλτρο Ray, ένα φίλτρο με αποτελεσματικότητα 99.45% για μόρια μεγέθους 0.18μm. Σε αντίθεση με άλλα φίλτρα που απλά παγιδεύουν ιούς και βακτήρια στο εσωτερικό τους, το Ray-FilterTM διαθέτει σύστημα έξυπνου εμποτισμού χαλκού που σκοτώνει τους ιούς και τα βακτήρια. Ο χαλκός είναι γνωστός για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες.


3.  Μέσα στο Ray-FilterTM υπάρχει επίσης ένα στρώμα άνθρακα που απορροφά κακές οσμές και VOC.

4.  Στη συνέχεια, τα ειδικά UV-C LEDs της Aurα μειώνουν περαιτέρω τα βακτήρια, τους ιούς και τις συγκεντρώσεις μούχλας.


5.  Τέλος, το SterionizerΤΜ ολοκληρώνει τον διεξοδικό κύκλο απολύμανσης του αέρα 4 σταδίων, στέλνοντας θετικά και αρνητικά ιόντα οξυγόνου στον αέρα, καταστρέφοντας την πρωτεϊνική δομή των ιών και των βακτηρίων, καθιστώντας τα αβλαβή. Οι παραδοσιακοί ιονιστές παράγουν όζον που μπορεί να βλάψει τους πνεύμονες.

Aura Air VS COVID-19

Η συσκευή Aura Air είναι το πρώτο, all-in-one σύστημα καθαρισμού, απολύμανσης και παρακολούθησης ποιότητας αέρα που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία κλινικές δοκιμές που σχετίζονται ειδικά με την αποτελεσματικότητά του κατά του COVID-19. Το Ιατρικό Κέντρο Sheba (ψηφίστηκε ως ένα από τα 10 κορυφαία νοσοκομεία στον κόσμο από το Newsweek) που πραγματοποίησε τις δοκιμές, χρησιμοποιεί την Aura Air σε COVID-19 θαλάμους και στα δωμάτια του προσωπικού του, από την αρχή της πανδημίας.

Όλοι οι μηχανισμοί της συσκευής έχουν ξεχωριστά πιστοποιητικά κατά των ιών και συγκεκριμένα του COVID-19, κλινικά αποδεδειγμένα από ινστιτούτα, οργανισμούς & ερευνητικά κέντρα.

τα πιστοποιητικά των μηχανισμών της συσκευής

όλα τα κλινικά αποτελέσματα 

dgnzzfbhzrfdc_edited.png
πλήρης έλγχος 
του αέρα σας με 
το Aura Air App

Δείτε όλες τις ενδείξεις της ποιότητας του αέρα σε κινητό ή tablet, το ιστορικό, λάβετε ειδοποιήσεις για τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις, με προτεινόμενες ενέργειες σχετικά και διαμορφώστε τη λειτουργία της συσκευής, με βάση τις δικές σας ανάγκες.

συμβατή συνδεσιμότητα με συσκευές smart home

επικοινωνήστε μαζί μας

bottom of page